Online marketing voor Binky Protein

Binky Protein verkoopt eiwitshakes en all-in-one voedingssupplementen die op een duurzame manier zijn geproduceerd én goed voor je zijn. Voor Binky hebben we diverse werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van online marketing. In deze case lees je hoe we dat aangepakt hebben. Verder kun je ons interview lezen met Stijn Jansen, eigenaar van Binky Protein. Hij vertelt over zijn ervaring met Dashed.

Voor Binky Protein hebben we een hoop gave dingen ontwikkeld

 1. Verschillende marketingwerkzaamheden om Binky online verder te laten groeien.

  01

  Marketing

 2. Een nieuwe social media grid en een productverpakking die past bij de merkbeleving van Binky.

  02

  Branding

 3. Met onze jarenlange ervaring in de e-commerce branche adviseren wij Binky Protein en helpen we elkaar verder te groeien.

  03

  Bedrijfsadvies

 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.
 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.

Online marketingwerkzaamheden

Voor Binky Protein hebben we verschillende online marketingwerkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben we de website voorzien van webteksten die passen bij de doelgroep. Deze teksten voorzien de koper van meer informatie en nemen je mee in het verhaal achter Binky Protein. Daarnaast voorzien we Binky Protein van advies op het gebied van e-mail marketing en Google Ads. Verder hebben we verbeteringen gemaakt op het gebied van User Interface en User Experience met als doel een hogere conversie uit de webshop te halen.

Branding

Ook op het gebied van branding hebben we Binky naar the next level geholpen. Zo hebben we mooie mock-ups toegevoegd aan de website, nieuwe product labels ontworpen en een toffe social media grid ontwikkelt waarmee Binky Protein zelf professionele social media posts kan maken.

Social media grid

Verder hebben we voor Binky een toffe social media grid ontwikkeld. Met deze grid kan de eigenaar van Binky Protein zelf profesionele social media posts maken. De social media grid van Binky past volledig binnen de sportieve geest van het bedrijf. Met deze posts valt Binky gegarandeerd op in je tijdlijn!

Stijn Jansen
Stijn Jansen

“Terugblikkend op mijn ervaring met Dashed zijn het erg plezierige jongens om mee samen te werken. Ze luisterden naar mijn wensen en hebben deze uitstekend laten uitkomen. Kortom, het zijn toppers.”

Stijn Jansen
Eigenaar

Ook marketing uitbesteden aan Dashed?

Het lijkt ons leuk om met je in contact te komen. Laten we wat afspreken, dan vertellen we je alles over onze aanpak, mogelijkheden en ideeën voor jouw marketing!

Interview met Stijn Jansen van Binky Protein


Hoe kwam je voor het eerst in contact met Dashed?

“Ik ben voor het eerst in contact gekomen met Dashed op een beurs. Na een goed gesprek met Robin werd ik uitgenodigd om een keer op het kantoor van Dashed langs te komen. Na deze meeting kwam ik erachter dat Dashed mij vooruit kon helpen op het gebied van marketing en zo is de samenwerking begonnen!”

Wat vond je fijn aan de samenwerking met Dashed?

“De samenwerking met Dashed heb ik ervaren als professioneel. Dashed doet wat ze beloven en de kwaliteit die ze leveren is van de hoogste plank!”

Waarom had je hulp nodig op het gebied van marketing?

“Ik had de teksten op mijn website zelf geschreven, maar ik heb zelf geen marketingachtergrond. Het marketingteam van Dashed heeft toen mijn teksten op een professionele manier herschreven. Daarnaast heeft Dashed mij ook geholpen met Google Ads.”

Had je nog specifieke wensen of eisen rondom deze marketingwerkzaamheden?

“Ik wist precies wat ik wilde: goede teksten op het gebied van eiwitten en multivitaminen die niet te formeel maar ook niet te informeel zijn. En ik moet zeggen dat de teksten die Dashed voor mij geschreven heeft mijn verwachtingen hebben overtroffen!”

Hoe zou je jouw ervaring met Dashed omschrijven?

“Terugblikkend op mijn ervaring met Dashed zijn het erg plezierige jongens om mee samen te werken. Ze luisterden naar mijn wensen en hebben deze uitstekend laten uitkomen. Kortom, het zijn toppers!”

Meer weten over Binky Protein? Of wil je de nieuwe webteksten van Binky bekijken? Bekijk ze hier!

 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff

Ready to level up? INSERT COINS
TO PLAY

Durf te investeren in groei. Dashed is voor ondernemers die willen winnen. Neem contact met ons op, dan komen we graag bij je langs voor een next level website. Get Dashed en level up! Waar wacht je nog op?

Get DASHED