Maatwerk webshop laten maken

Wil jij een maatwerk webshop laten maken? Dashed maakt kick-ass webshops die zorgen voor omzet! Een webshop van Dashed is altijd:

 • Makkelijk in beheer

 • Uniek en op maat gemaakt

 • Geschikt om te scoren in Google

 • Klantgericht en goed voor conversie

 • Responsive (laptop, tablet & mobiel)

 • Goed beveiligd (met SSL certificaat)

 • Uitgebreid e-commerce systeem

Kick-ass webshop laten maken? Get DASHED

 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.
 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.

Jouw maatwerk webshop

Maatwerk is voor ondernemers die alles uit de kast trekken voor een sterke webshop. Daar komt een hoop bij kijken, maar no worries! Het bouwen van een maatwerk webshop met alles erop en eraan is voor ons een eitje. Zo weten we precies wat jij nodig hebt om een succesvolle en toekomstbestendige webshop te runnen.

Uniek design

Val op of val af. Jouw webshop verdient een uniek en eigen design. Prefab templates en thema’s? Die gooien we het liefst in de prullenbak. Wij doen het volledig anders. Voor iedere maatwerk webshop ontwerpen we een uniek design, die past bij je huisstijl en doelgroep en een blijvende indruk achterlaat bij je bezoekers.

Conversiegericht

Tja… als ‘ie niks verkoopt heb je er niks aan. We begrijpen dat een succesvolle webshop meer nodig heeft dan alleen een denderend design. Daarom richten we jouw website in op een manier die bezoekers stimuleert om over te gaan tot aankoop. We willen natuurlijk voorkomen dat jouw potentiële klanten verloren gaan door onnodige obstakels tijdens het aankoopproces, toch?

Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

Wanneer je een webshop laat bouwen, is het cruciaal dat SEO een integraal onderdeel is van het bouwproces. Goed gevonden worden in Google is namelijk geen piece of cake! Daarom garanderen we je dat jouw maatwerk website SEO-technisch tip-top in orde is. Onze websites zijn razendsnel, voorzien van een duidelijke structuur en navigatie en daarnaast helpen we je graag bij het schrijven van SEO-proof content. Zo sta je direct met 1-0 voor op je concurrentie.

Automatisering

Laat je website voor jou werken. Wist je dat een hoop processen binnen je e-commerce bedrijf volledig geautomatiseerd kunnen worden? Zo houd jij door je maatwerk webshop straks bakken met tijd over. We helpen je graag met het realiseren van e-mail automations, koppelingen met je boekhouding of andere processen die je leven gewoon een stuk makkelijker maken. Leun maar even naar achter, leg je benen op het bureau en relax… Voelt goed hè?

Maatwerk integraties

Het mooie aan maatwerk is dat er geen limieten aan zitten! Als jij het bedenkt, bouwen wij het voor je. Heb je toffe ideeën, die je online nog nergens gezien hebt? Deel ze vooral met ons. Het bouwen van maatwerk modules is een van onze favoriete bezigheden. Of het nu gaat om een 3D-rendering, een shop & match module of iets heel anders. Ons team staat voor je klaar.

Functionaliteiten maatwerk webshop

We krijgen regelmatig vragen over de functionaliteiten van onze webshops. Wanneer we een maatwerk webshop maken, heb je altijd toegang tot de volgende functionaliteiten:

 1. Bouw zelf pagina’s, blogs en productpagina’s met ons handige systeem.

  Blokkenbuilder

 2. Pas de menu’s op je website aan en ga voor een optimale navigatiestructuur.

  Menu module

 3. Vertaal je webshop in meerdere talen en voorkom dat je teksten dubbel moet invoeren.

  Vertalingen

 4. Verwijs oude URL’s automatisch door naar de juiste pagina.

  Redirects

 5. Maak handige formulieren zoals een inschrijf- of contactformulier.

  Formulieren

 6. Voor het uploaden en bewerken van blogartikelen.

  Artikel module

 7. Upload, beheer en organiseer belangrijke bestanden aan de achterkant van je webshop.

  Bestandsbeheer

 8. Bekijk en beheer je bestellingen van aankoop tot aan de verzending en aflevering.

  Fulfillment & verzendstatussen

 9. Houd de beschikbare voorraad van je producten bij en ontvang een melding wanneer ze bijna op zijn.

  Voorraadbeheer

 10. Maak zelf kortingscodes aan en koppel deze aan unieke acties.

  Kortingscodes

 11. Laat klanten jouw producten filteren op basis van criteria, zoals prijs, grootte, kleur, etc.

  Product filters

 12. Deel je webshop in via productcategorieën voor een overzichtelijke presentatie en navigatie.

  Product categorieën

 13. Exporteer facturen, bestellingen en productinformatie naar verschillende formats en tools.

  Export functie

 14. Maak gebruik van ons intuïtieve dashboard en krijg inzicht in je omzet, producten en kortingen.

  Statistieken dashboards

 15. We koppelen jouw favoriete tools zoals Channable, Eboekhouden, Exactonline, Efulfillmentshop, Montaportal, Keendelivery, Sendy, Mollie, Pay, Multisafepay, Webwinkelkeur, TrustPilot en meer!

  Koppelingen met externe tools

Laat jouw maatwerk webshop maken door DASHED

Het lijkt ons leuk om met je in contact te komen. Laten we wat afspreken, dan vertellen we alles over onze aanpak, mogelijkheden en ideeën voor jouw webshop.

This is how we do it

 1. 01

  Inleidend gesprek

 2. 02

  Voorstel

 3. 03

  Creatieve sessie

 4. 04

  Design

 5. 05

  Verwerken feedback

 6. 06

  Bouwen

 7. 07

  Live

 8. 08

  Compleet

Laat je overtuigen

Dit is wat onze klanten zeggen

“Robin en zijn team gaan professioneel te werk en maken van elk project weer een succes. Dashed is een absolute aanrader!”

Renzo Scheffer
Scheffer Solutions B.V.
Renzo Scheffer

“Voor ons platform wilden we een nieuwe, product-led website die inhouse gehost kon worden. Op basis van onze UX designs zijn Robin en Lars van Dashed ingevlogen voor de development in Statamic. Ontzettend snel en goed werk in een bizar korte tijd. Voor een nette prijs. Nog nooit zo snel een website project opgeleverd. Ook de nazorg was goed. De volgende releases pakken we ook samen met Dashed op.”

Loes Meys
Maqqie
Loes Meys

“Dashed zijn Out of the Box developers met een enorme creativiteit en technische kennis en snelheid. Prettige samenwerking, als zij het niet kunnen...”

Patrick Vegt
Givacard
Patrick Vegt

“Robin heeft de volledige development van onze webshop uit handen genomen. Hij heeft dit voor een goede prijs en in een korte periode uitgevoerd. Hij levert achteraf goede support, hij stopt pas als jij tevreden bent. Ik zal in de toekomst zeker nog eens met hem werken.”

Vincent Hoenderop
Kineco
Vincent Hoenderop

“Dashed heeft mij super geholpen met het realiseren van een nieuwe website. Jong dynamisch team wat goed mee denkt met je wensen. Bedankt!”

Daniel Jack
Most wantech
Daniel Jack

“Dashed is één van onze partners op het gebied van webshop development. Wij werken nu geruime tijd succesvol samen om onze gezamenlijke klanten zo goed mogelijk te bedienen. Stuk voor stuk zijn ze tevreden met hun checkout. Van Shopify, WooCommerce en Ecwid tot maatwerk oplossingen; Robin krijgt het allemaal voor elkaar. Hij is erg kundig in zijn vakgebied, wat zeer prettig is voor de communicatie en het meedenken in oplossingen. Daarbij is zijn enthousiasme aanstekelijk en kijken wij alweer uit naar het volgende project!”

Ellen
Pay.
Ellen

Maatwerk lastig? NOPE!

Een maatwerk webshop beheren of aanpassen, is dat niet enorm lastig? Nope! We snappen het wel, misschien ben je bang dat je straks voor iedere aanpassing flink moet betalen, maar niets is minder waar. Onze maatwerk webshops zijn makkelijk zelf aan te passen - sterker nog, we horen weleens dat ze nog véél makkelijker te bewerken zijn dan Wordpress websites.

Daarnaast krijg je van ons een heldere onboarding voordat je website live gaat, zo weten we zeker dat jij straks stressvrij aanpassingen kunt maken in je eigen webshop. Kom je er echt niet uit? Dan staan we altijd voor je klaar. Pinky promise!

Maatwerk webshop prijzen

De naam zegt het al, maatwerk. Voor deze projecten maken we altijd een offerte op maat, gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Dat komt omdat ieder maatwerk project anders is. Vraag je bij ons een offerte op? Dan is dit de prijs voor het hele traject, we brengen nooit zomaar extra kosten in rekening. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Vaak kost een maatwerk webshop niet veel meer dan een reguliere webshop, tenzij je allerlei extra’s wil. Benieuwd waar je dan aan moet denken? Plan een vrijblijvende call in, dan vertellen we graag meer over onze prijzen en dienstverlening. Tot snel!

Deze Dashers bouwen straks jouw nieuwe website!

 • Robin van Maasakker

  Robin van Maasakker

  Lead developer

 • Lars Klopstra

  Lars Klopstra

  Developer

 • Yigit Findik

  Yigit Findik

  Developer

 • Jelle Vos

  Jelle Vos

  Branding specialist

 • Yannick van Soest

  Yannick van Soest

  Developer

 • Bo Zonneveld

  Bo Zonneveld

  Sales

 • Julian Peters

  Julian Peters

  Developer

 • Job van de Heuvel

  Job van de Heuvel

  Developer

 • Dirk Schaafstra

  Dirk Schaafstra

  Developer

 • Jasper Lamers

  Jasper Lamers

  Developer

 • Nena Willemsen

  Nena Willemsen

  Sales ondersteuning

 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff

Ready to level up? INSERT COINS
TO PLAY

Durf te investeren in groei. Dashed is voor ondernemers die willen winnen. Neem contact met ons op, dan komen we graag bij je langs voor een next level website. Get Dashed en level up! Waar wacht je nog op?

Get DASHED