Maatwerk website en marketing voor Recruitment Now

Recruitment Now helpt organisaties door middel van recruitment marketing en employer branding. Voor dit bedrijf hebben we een maatwerk website ontwikkeld. In deze case lees je meer over de werkzaamheden die we voor Recruitment Now hebben uitgevoerd. Daarnaast lees je ons interview met Maureen Eichelsheim, recruitment marketeer bij Recruitment Now, ze vertelt over haar ervaring met Dashed.

Voor Recruitment Now hebben we een hoop gave dingen ontwikkeld

 1. Een maatwerk website die snel, veilig en goed vindbaar in Google is.

  01

  Maatwerk website

 2. Een nieuw design met een moderne look. Volledig in de stijl van Recruitment Now.

  02

  Nieuw design

 3. Een speciale 'werken-bij' website waarop Recruitment Now landingspagina's en vacatures kan maken voor haar klanten

  03

  Maatwerk platform

 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.
 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.

Maatwerk website

De oude website van Recruitment Now werkte amper. Hij liep regelmatig vast en de styling laadde soms niet eens in omdat de website zo traag was. Tijd voor iets nieuws dus! De website van Recruitment Now moest snel, makkelijk in beheer en goed vindbaar in Google zijn. Via Dashed, ons eigen CMS dat runt op Laravel, hebben we een nieuwe website gebouwd die aan alle eisen voldoet en volledig past binnen de merkidentiteit van het bedrijf.

Nieuw design

Oranje boven! Waar de styling van de oude website ontbrak is de nieuwe website van Recruitment Now volledig in de stijl van hun branding. Daarnaast is de website voorzien van mooie, persoonlijke foto's van het personeel. Al met al heeft deze website een strakke, professionele look, precies zoals je van een modern bedrijf mag verwachten.

Werken bij website

Naast een website voor Recruitment Now hebben een 'Werken-bij' website ontwikkeld. Op deze website kan Recruitment Now landings- en vacaturepagina's maken voor haar klanten. Aan deze website hebben we een Recruitment Management Systeem gekoppeld. Via dit systeem worden vacatures automatisch geüpload, daarnaast worden sollicitaties automatisch teruggeschoten naar het systeem van de klant.

Maureen Eichelsheim
Maureen Eichelsheim

“De communicatie met Dashed was erg goed! Ik kon altijd even binnenlopen van ‘hey, ben ik weer!’, en dan werd er tijd voor me vrijgemaakt. Ook telefonisch of via whatsapp werd er super snel gereageerd en problemen of vragen werden vaak direct opgelost”

Maureen Eichelsheim
Marketeer

Ook een maatwerk website laten bouwen?

Dashed bouwt kick-ass websites op maat. Dat doen we volledig op onze eigen manier. The Dashed Way! Wil jij ook een kick-ass website laten maken? Neem direct contact met ons op. Dan vertellen we jou meer over onze werkwijze en kunnen we sparren over de realisatie van jouw project!

Interview met Maureen Eichelsheim van RecruitmentNow


Recruitment Now is een jonge organisatie die zich bezighoudt met recruitment marketing en employment branding. In deze klantcase vertelt Milou Eichelsheim, die werkzaam is als recruitment marketeer, over haar ervaring met Dashed!

Hoe kwamen jullie voor het eerst in contact met Dashed?
“Dashed zit gevestigd in hetzelfde gebouw als wij en we kenden elkaar al. Dat maakte het erg laagdrempelig om een eerste gesprekje te houden over de opties met betrekking tot een nieuwe website.”

Waarom hadden jullie een nieuwe website en huisstijl nodig?
“Onze website was outdated en de content kwam ook niet meer overeen met de diensten die wij aanbieden, daarnaast moest ook onze huisstijl op de schop. We hadden dus een volledige make-over nodig. Als marketing bedrijf moeten we natuurlijk overtuigend overkomen, ‘practice what you preach’, zeg maar..”

Hoe verliep het proces van het maken van de nieuwe website inclusief huisstijl?
“We hadden zelf een aantal voorbeeld websites naar Dashed gestuurd als inspiratie. Dashed heeft dit vervolgens mooi verwerkt in de nieuwe huisstijl. Voor de website hadden we als enige eis dat we zelf landingspagina’s konden maken. Dashed heeft toen een website gemaakt waarbij dat kon en tot op heden werkt dat erg goed.”

Hoe heb je de communicatie met Dashed ervaren tijdens het traject?
“De communicatie met Dashed was erg goed! Ik kon altijd even binnenlopen van ‘hey, ben ik weer!’, en dan werd er tijd voor me vrijgemaakt. Ook telefonisch of via whatsapp werd er super snel gereageerd en problemen of vragen werden vaak direct opgelost.”

Hoe zou je jouw ervaring met Dashed omschrijven?
“Mijn ervaring met Dashed is, zoals ik al eerder heb genoemd, erg goed! Het is een jong bedrijf met vlotte, vriendelijke medewerkers waar je van op aan kunt. Ze hadden vooraf alleen wel iets beter kunnen verkopen, door te benadrukken dat ze ook zaken als SEO doen en blogs schrijven. Deze hadden we namelijk ook graag bij Dashed laten doen.”

Wil jij meer weten over This is Qi? Of wil je de website bekijken? Klik dan hier!

 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff

Ready to level up? INSERT COINS
TO PLAY

Durf te investeren in groei. Dashed is voor ondernemers die willen winnen. Neem contact met ons op, dan komen we graag bij je langs voor een next level website. Get Dashed en level up! Waar wacht je nog op?

Get DASHED