Maatwerk webshop voor Ikwiltegoed

Ikwiltegoed is een bedrijf dat online giftcards, betaalkaarten en beltegoed aanbiedt. In deze case vertellen we meer over het ontwikkelen van de webshop voor Ikwiltegoed. Daarnaast spraken we met Han Dijkhuizen, marketing manager bij Ikwiltegoed, hij vertelt over zijn ervaring met Dashed.

Voor Ikwiltegoed hebben we een hoop gave dingen ontwikkeld

 1. Een nieuw design met een moderne look. Volledig in de stijl van hun branding.

  01

  Nieuw design

 2. Handige maatwerk integraties met meerdere e-giftcard leveranciers.

  02

  Maatwerk integraties

 3. Een puntensysteem zodat klanten kunnen sparen voor korting.

  03

  Puntensysteem

 4. De webshop is beschikbaar in verschillende landen en voldoet aan de internationale ambities

  04

  Multinational

 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.
 • In your face splash.
 • Bright like a flash.
 • Not afraid to clash.

Maatwerk webshop

Ikwiltegoed is een leverancier op het gebied van online giftcards, betaalkaarten en beltegoed. De oude webshop was niet meer future-proof. Dus het werd tijd voor Dashed om in te grijpen. Voor Ikwiltegoed hebben we een maatwerk website ontwikkeld in Laravel. Hierdoor hebben we niet alleen een mooi design kunnen maken, dat volledig aansluit bij de branding van het bedrijf, maar hebben we ook verschillende handige integraties kunnen bouwen. De nieuwe website van Ikwiltegoed is modern, future-proof en helpt het bedrijf haar internationale ambities te bereiken.

Maatwerk integraties

Voor Ikwiltegoed hebben we een aantal maatwerk integraties ontwikkeld. Zo hebben we koppelingen gemaakt met een payment service provider en verschillende e-giftcard providers. Hierdoor heeft Ikwiltegoed haar online aanbod verder uit kunnen breiden. Daarnaast hebben we een maatwerk puntensysteem ontwikkeld, hierdoor sparen klanten van Ikwiltegoed automatisch voor korting of producten in de webshop.

Han Dijkhuizen
Han Dijkhuizen

“Ik zou mijn ervaring met Dashed omschrijven als erg relaxed en laagdrempelig. Echt een aanrader!”

Han Dijkhuizen
Marketing manager

Ook een maatwerk webshop laten bouwen?

Dashed bouwt kick-ass websites op maat. Dat doen we volledig op onze eigen manier. The Dashed Way! Wil jij ook een kick-ass website laten maken? Neem direct contact met ons op. Dan vertellen we jou meer over onze werkwijze en kunnen we sparren over de realisatie van jouw project!

Interview met Han Dijkhuizen van Ikwiltegoed


Hoe kwam je voor het eerst in contact met Dashed?

“Ik kwam voor het eerst in contact met Dashed via Koen, de eigenaar van Ikwiltegoed. Wij hadden een nieuwe webshop nodig en toen kwam ik via een meeting voor het eerst in contact met Dashed. Tijdens deze meeting heb ik uitgelegd waar wij naar opzoek waren en heeft Dashed de mogelijkheden met me besproken.”

Waarom hadden jullie een nieuwe webshop nodig?

“We hebben een toekomstplan om door te groeien naar andere landen. Daarnaast wilden we meer producten toevoegen aan onze webshop. Dat kon niet op onze verouderde website, daarom wilden wij een nieuwe website die ‘future proof’ is en beschikt over de nieuwste technieken.”

Hoe verliep het proces van het maken van de nieuwe webshop bij jullie?

“Omdat wij gebruikmaken van een webshop die snelle tegoedcodes garandeert, moeten er veel API’s gekoppeld worden. De developers van Dashed hebben de hele achterkant van de website geprogrammeerd en toen we de webshop gingen testen werkten alle buttons en linkjes naar de codes heel snel! Daar waren we dus enorm tevreden over.”

Hoe hebben jullie de communicatie met Dashed ervaren tijdens het traject?

“De communicatie verliep voornamelijk telefonisch, wat het erg snel en direct maakt. Voor zaken die wat meer complex waren hadden jullie de voorkeur om de info eerst via de mail te ontvangen, wat ik ook erg begrijpelijk vond want dat geeft overzicht. Al met al verliep de communicatie over en weer erg soepel.”

Hoe zou je jouw ervaring met Dashed omschrijven?

“Ik vind het erg fijn als de communicatie op een laagdrempelige manier verloopt, zoals via WhatsApp of telefonisch. Als er een probleem was dat acuut opgepakt moest worden, kon ik Dashed altijd bellen en dan zorgden jullie dat het direct gefixt werd. Voor grotere klussen ging het eerste contact via de mail, wat ook begrijpelijk is. Ook de zaken via de mail werden snel opgepakt. Ik zou mijn ervaring met Dashed dus als relaxed en laagdrempelig omschrijven, zeker een aanrader!”

Wil jij meer weten over Ikwiltegoed? Of wil je de webshop van Ikwiltegoed bekijken, klik dan hier!

 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • We are Dashed
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff
 • Not afraid to double bluff

Ready to level up? INSERT COINS
TO PLAY

Durf te investeren in groei. Dashed is voor ondernemers die willen winnen. Neem contact met ons op, dan komen we graag bij je langs voor een next level website. Get Dashed en level up! Waar wacht je nog op?

Get DASHED